Sellpower arbetsområden: solceller, inverter, värme, laddstation, batteri, elnät

Om oss

SellPower är svensk representant och generalagent för flera varumärken inom strömförsörjning. Arbetar du inom Säkerhet, Telecom, Marint eller Industri och behöver lösningar som är anpassade efter era behov så har vi mycket att erbjuda. Letar ni efter lösningar inom produktion, lagring och distribution av energi? Då kan vi hjälpa er att dimensionera, leverera och supporta just den lösningen ni behöver.

Vår personal har över 15 års erfarenhet av strömförsörjning och är vana vid att dimensionera, leverera och supporta komplexa energilösningar till kunder på den nordiska marknaden.

Våra leverantörer av produkter inom solenergi, energilagring och energidistribution är ledande på marknaden. Detta i kombination med vår erfarenhet och nytänkande gör att vi skapar rätt förutsättningarna för att hitta nya kreativa energikoncept för våra kunder.

SellPower har ett rikstäckande nätverk av partners för installation och service och samtliga av våra leverantörer har ett globalt servicenätverk som kan serva kunder inom både de marina, mobila och industriella marknadssegmenten.

Vi på SellPower drivs av nöjda kunder och långsiktiga samarbetspartners. Vi söker därför alltid efter nya kompetenta installatörer, återförsäljare och leverantörer som vill hjälpa oss att förse kunderna med smarta strömförsörjningslösningar. Kontakta oss så berättar vi mer.