Support & manualer

Manualer

Cristec

Laddstationer

Super-B

Instruktionsfilmer Super-B:

Super-B parallelkonfiguration

TBS

Blybatterier

Certifikat

SellPowers batterier tillverkas i några av Kinas största batterifabriker. Båda fabrikerna arbetar med ständiga förbättringar kring arbetsmiljö och miljö. Fabrikerna arbetar även löpande med att förbättra produkterna för att öka livslängden, kapaciteten och på så sätt få en mindre miljöpåverkan. Man arbetar med ständiga förbättringar enligt ISO9001 och ISO14001.

ISO9001

Är ett certifikat för kvalitetssäkring av fabrikens rutiner, t.ex:

ISO14001

Är ett certifikat på fabrikens miljöförbättrande arbete, t.ex:

Samtliga batterier av fabrikatet UPLUS eller XLENT POWER innehar följande certifikat:

VdS

VdS är en oberoende internationell certifiering för brand & säkerhets produkter som säkerställer att produkten klarar dessa högre krav.

UL

Står för: Underwriter Laboratories Inc.. Produkten uppfyller krav av säkerhet samt kvalité. Främst för den Amerikanska marknaden.

IEC

Står för: International Electrotechnical Commission som är en kommission som fastställer internationella standarder. De flesta standarderna från IEC fastställs också som europeisk standard.

CE

Är ett certifikat på att produkten uppfyller de Europeiska kraven, CE, vilket innebär att produkten får säljas på den Europeiska Gemenskapens marknad. (ESS). T.ex:

MSDS dokument

Har du frågor kring batteriernas certifikat eller vill du ha ett certifikat skickat till dig? Skicka ett mail till support@sellpower.se eller ring 031-761 85 80 så hjälper vi dig med detta.

SCIP-databasen

Information & material SCIP-Databasen