SellPower Nordic AB exklusiv distributör för CRISTEC i Sverige!

2019-03-01

Från och med den första Mars 2019 är SellPower Nordic AB exklusiv distributör för batteriladdarföretaget CRISTEC på den svenska marknaden.

CRISTEC är en anrik tillverkare av batteriladdare, DC/DC omvandlare, batteritankmätare och batteriisolatorer för marina och mobila applikationer. Företaget är baserat i Quimper i franska Bretagne och är känt för sin höga kvalitet och sitt globala servicenätverk. CRISTEC har sedan många år varit huvudleverantör till båtproducenter BAVARIA, BENETEAU, LAGOON, JEANNEAU, DUFOUR mfl.

- CRISTEC har en fantastisk kvalitet som bottnar i ett extremt produktfokus. Cristec har valt att koncentrera all sin utveckling på produkter inom batteriladdning. Sortimentet erbjuder en flexibilitet och en bredd som passar mycket bra in i vår produktportfölj av strömförsörjningsprodukter för den mobila, marina och industriella marknaden. CRISTEC har bland annat fläktlösa laddare upp till 40A, vilket jag ser fram emot att pressentara för båtbyggarna och återförsäljarna under Allt för sjön, säger Martin Lindgren VD på SellPower Nordic AB.

Mer information