SellPower Nordic AB exklusiv distributör för Jual Solar i Sverige!

2019-03-12

Sedan den första januari 2019 är SellPower exklusiv partner för takkonsolföretaget JUAL SOLAR A/S.

Danska JUAL SOLAR är tillverkare av en unik takkonsol för infästning av solceller på papptak. Takkonsolen fästs i undertaket och innefattas av täthetsgarantin för papptak.  

-Jual Solar har en helt unik lösning av högsta kvalitet vilket passar bra in i vårt sortiment av högkvalitativa produkter inom solenergi och energiförvaring. Många av våra kollegor inom solenergibranschen har länge tvekat till att utföra installationer på papptak på grund av risken för läckage. Nu ser vi fram emot att hjälpa kunderna och branschkollegor att hitta ett nytt, innovativt och säkert sätt att montera solceller på papptak, säger Erik Humlén Kirbe, Produktchef Solenergi SellPower Nordic AB.

-Vi ser fram emot vårt samarbete med SellPower Nordic AB på den Svenska marknaden. SellPower har ett brett kontaktnät, hög teknisk kompetens och är vana vid att marknadsföra kvalitetsprodukter på en konkurrensutsatt marknad, säger Kasper Kåre Andersen Verkställande direktör JUAL SOLAR A/S.

JUAL SOLAR A/S är en del av JUAL GROUP som är ett anrikt företag inom taktillbehör. JUAL GROUP har sitt säte i Danmark och har tillverkning både i Danmark och i egen fabrik i Kina.