SellPower Nordic AB exklusiv distributör för MASE GENERATORS i Sverige!

2019-03-06

Från och med den första Mars 2019 är SellPower Nordic AB exklusiv distributör för generatortillverkaren MASE GENERATORS på den svenska marknaden.

Med en tillverkning på över 6000 generatorer per år är MASE GENERATORS är en av Europas främsta tillverkare av generatorer för marina, mobila och industriella applikationer. Företaget har över 30 års branscherfarenhet och har under åren levererat generatorer till europeiska båtproducenter som Feretti, ABSOLUTE, Cantieri di Sarnico och Colombo.

- MASE GENERATORS erbjuder ett sortiment i en klass för sig. Vi på SellPower har fått möjligheten att representera MASE inom alla deras marknadssegment på den svenska marknaden och kan därmed erbjuda våra kunder generatorer med effekter från 1,6 kVA upp till 1 600 kVA. Vi kommer även att erbjuda service och support genom vårt partnernätverk på den svenska marknaden och på så sätt vara en del av MASE GENERATORS globala servicenätverk. Vi är stolta över att få representera MASE och ser stora möjligheter i att kunna erbjuda våra kunder ett mer komplett sortiment än vad vi tidigare kunnat, säger Martin Lindgren VD på SellPower Nordic AB.

Kontaktperson: Martin Lindgren Tel: 0709-586322 Mail: martin@sellpower.se